Verzenden & retouren


Annuleringsvoorwaarden


Als u van gedachten na het plaatsen van een bestelling te wijzigen, kunt u deze op elk moment annuleren voordat wij uw pakket uit hebben gestuurd, en 25% annuleringskosten van toepassing. Meerderheid van de bestellingen worden binnen 1-2 dagen, dus als de bestelling al is verzonden, zal de annulering verzoek worden geweigerd.


Retourneren / Vervanging


Als er problemen over het product, moet u contact opnemen met ons binnen 3 dagen, omdat je hebt je hen, of retourneren verzoek zal worden geweigerd.

Wij bieden de terugkeer en uitwisseling dienst in de volgende drie gevallen:

1.We maakte een aantal fouten van het verzenden van de goederen (bv verkeerde maat, verkeerde kleur of verkeerde stijl) of de goederen hebben een aantal kwaliteitsproblemen (niet wordt beschadigd door een menselijke factoren), kunt u ze terug te sturen naar ons voor geen laden, zodra ontvangst van uw terugkeer pakket. Het product moeten onze afdeling kwaliteitscontrole te leveren, als er geen problemen, dan sturen wij u nieuwe producten of u geld terug.

2. Als u niet tevreden bent met onze producten (de goederen zijn in goede staat) en wil hen terug te keren. U moet dragen de last van alle verzendkosten.

3.Als u wilt uw product te ruilen door eigen problemen (pick verkeerde maat, verkeerde kleur of verkeerde stijl) .u moet alle uitwisseling verzendkosten te betalen.

Opmerking: Nadat u weer terug het product, is verkrijgbaar volgen aantal nodig!

Het Beleid Voor Terugbetaling

Als er problemen over het product, moet u contact opnemen met ons binnen 3 dagen, omdat je hebt je ze, of verzoek om teruggave zal worden geweigerd.

Wij doen ons best om klanten te voorzien van effectieve dienstverlening en krijgen tevredenheid van klanten. In het geval dat u uw aankoop niet geschikt, we zijn blij om u een volledige terugbetaling te bieden (of stuur een nieuw paar) onder de volgende voorwaarden:

1. Wij hebben een aantal fouten van het verzenden van de goederen gedaan of de goederen hebben een aantal kwaliteitsproblemen (niet wordt beschadigd door een menselijke factoren), en je wilt niet een nieuw paar, maar terugbetaling veranderen. Je moet weer terug het product naar ons. Toen kregen we het product en zorg ervoor dat ze niet-menselijke factoren of niet-resistente uitwendige beschadigingen, zullen wij u een terugbetaling.

2.Onze bedrijf is toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke klantenservice en kwaliteit producten. Wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat alle vermeld op onze website producten zijn momenteel in voorraad en de prijs is waar en correct. In het onwaarschijnlijke geval dat een artikel besteld niet beschikbaar is of we niet in staat zijn om uw bestelling, zullen wij u op de hoogte binnen 24 uur om de volgorde te wijzigen of geef je geld terug te vervullen.

Terug

Verzenden & retouren

Uw ipadres is: 35.172.217.40